Trženje in optimizacija spletnih strani

Posted on avgust 29th, 2012 in Optimizacija spletnih strani by pleskarstvo  Tagged
Optimizacija spletnih strani je zelo primerna za trženje spletnih strani s povečanjem obiska. Obisk pa povečamo, če je optimizacija spletnih strani pravilno narejena za takšno stvar, da jo naredimo pa je potrebno veliko znanja in volje. Prva stvar, ki je važna je, da pravilno izberemo ključne besede, ki so pomembne za našo spletno stran. Ponavadi izberemo do tri besede, ki imajo veliko iskanj na mesec za naše področje, da se optimizacija spletnih strani sploh splača naredit. Če ima beseda 100 iskanj ali še majn se nam ne splača ne na kratki rok in ne na dolgi rok. Za besede, ki imajo več iskanj na mesec je verjetno tudi večja konkurenca ( ni pa nujno ) in je optimizacija spletnih strani veliko težja za naredit. Pa še nekaj iz izkušenj, če imajo vaše tri besede cca 200 iskanj na mesec in se naredi optimizacija spletnih strani za vse tri, ki se jih spravi na prvo stran in eno od treh na prvo mesto imamo v povprečju nekje obiska od 200 do 300 na mesec potem pa je odvisno kaj ponujate na strani in kako te obiskovalce prepričamo da imamo koris od njih. To pa vam napišemo naslednjič ker je to že druga tema.

Optimizacija spletnih strani

Posted on marec 25th, 2012 in Optimizacija spletnih strani by pleskarstvo  Tagged
Optimizacija spletnih strani to pomeni, da s posebno tehniko spravimo spletno stran pod določeno ključno besedo visoko v iskalnikih. Optimizacija spletnih strani je priporočljiva za vse spletne strani, ker če imate spletno stran, ki ni z optimizirana vam stran ne koristi preveč, ker jo nobeden obiskovalec ne najde in potem je vaša spletna stran zelo ne koristna. Lahko svojo spletno stran tudi oglašujete na googlu tako, da zakupite  ključne besede, ki so pomembne za vašo stran in ste na vrhu iskalnika pod ključno besedo, ki ste jo zakupili v sponzoriranem delu in googlu plačate za vsak klik, ki ga obiskovalci opravijo. To je lahko tudi kar draga varianta oglaševanja tako, da je optimizacija spletnih strani dolgoročno veliko cenejša varianta. Odločite se sami za katero varianto se vam zdi boljša. Po mojih izkušnjah je optimizacija spletnih strani veliko boljša za kvalitetno poslovanje Če imate spletno stran in ste se odločili za optimizacijo vam lahko pomagamo pokličite na številko 041 580 625 in vam bomo svetovali kakšna bi bila najboljša optimizacija spletnih strani za vas.
Does Proactive Really Work Neutrogena Skin Id Home Remedies For Acne

top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips